Vrouwen van Oost

De film Invloed met Impact is op 8 maart 2021 tijdens Internationale Vrouwendag in première gegaan als kick-off van het project Vrouwen van Oost. Hierin worden actieve vrouwen geportretteerd die, al zijn ze het cement van de samenleving, toch vaak in stilte en bijna onzichtbaar hun werk doen.

Tijdens Internationale Vrouwendag Amsterdam Oost, IVAO op 8 maart 2021 met als thema Invloed met Impact is de film, met gelijknamige titel, in première gegaan. Daarin worden vrouwen en meiden geportretteerd over wat hen beweegt, drijft en motiveert. Deze film is de aftrap van het project Vrouwen van Oost waarbij we allerlei actieve vrouwen interviewen met dezelfde vragen als die in deze film aan de orde komen. Dit om het belangrijke werk wat zij zo vaak vrijwel onzichtbaar verzetten voor het voetlicht te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s